Laatste nieuws FTC 2016 / 2017

De voorbereidingen voor de tweede editie van de Friesian Talent Cup (FTC) zijn in volle gang en inmiddels kunnen we melden dat de locaties voor de selectiedagen en de halve finale rond zijn.

Net als de 1ste editie zijn ook dit jaar Stal de Mersken van Fam. Age en Marieke Okkema en de Demro Stables van Fam. Pieter en Yvette Nuys de hoofdsponsors.

Het juryteam bestaat uit 2 bekende gezichten: Jolanda Slootjes en Jos van der Wal.

Op de volgende dagen en locaties zullen de selectiedagen plaatsvinden:

  • Zaterdag 5 november trappen we af met de 1e selectiedag, welke gehouden gaat worden bij manege ’t Vierspan te Oirschot.
  • De 2e selectiedag gaat plaatsvinden op zaterdag 12 november. Deze gaat plaatsvinden in de Diamanthal te Balkbrug.
  • De 3e, en tevens laatste selectiedag, vindt plaats op zaterdag 19 november in de manege van PSV de Oorsprong in Sint Nicolaasga.

De halve finale vindt plaats in de Diamanthal te Balkbrug, op zaterdag 17 december 2016.

De finale zal wederom tijdens de KFPS Hengstenkeuring in het WTC Expo in Leeuwarden (12-14 januari 2017) verreden worden.

Een wijziging ten opzichte van de eerste editie is het aantal combinaties wat tegelijk in de baan zal zijn. Waar dit voorheen 3 a 4 combinaties was, gaan we dit vanaf nu terugbrengen naar 2 combinaties.

Net als de 1e editie, is er plaats voor max. 50 combinaties per selectiedag. Vol = vol!

N.B.: Inschrijven kan vanaf maandag 19 september 2016 en is uitsluitend mogelijk via mijnKFPS, net als de 1e editie. Het paard dient dus op naam te staan van de juiste eigenaar. Aangezien de selectiedag in Friesland vorig jaar binnen 5 dagen vol was, willen we een ieder aanraden die wil deelnemen, maar waarvan het paard nog niet op de juiste eigenaar staat geregistreerd, dit vóór de inschrijfdatum te organiseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s