Winnaar FTC wint Pavo Fryso Bokaal

De FTC-kampioen hengsten/ruinen editie ’15/’16 toont geen eendagsvlieg te zijn! Mees van Rijnwoude (Tymon 456 x Dries 421) wint een jaar later de Pavo Fryso Bokaal voor 4-jarige hengsten/ruinen met de enorme score van 89.5 punten. Gastruiter Jean-René Luijmes omschreef Mees als ‘een echte hengst, maar zeer safe met veel looplust, 3 fantastische gangen en gemakkelijk te bewerken.’

De Pavo Fryso Bokaal finale was gevuld met oude bekenden. Zo wint Marije fan ’t Suvelstjelpke (Uldrik 457 x Onne 376) de rubriek 4-jarige merries na vorig jaar de halve finale van de FTC te hebben behaald. In dezelfde categorie vinden we ook de FTC-finalist Marieke van de Egberdina Hoeve (Norbert 444 x Jasper 366) en de FTC-kampioen merries editie ’15/’16 Marjet van de Slingenberg (Bente 412 x Olof 315). Bij de hengsten zagen we de FTC halve finalist Maximus af Abildgaard (Wylster 463 x Beart 411) en FTC-finalist Mozart fan Hickaerd (Dries 421 x Ulke 388)  bij de beste 5 eindigen.

Fokkers/eigenaren gefeliciteerd!

winnaarftc1516
Kampioen Pavo Fryso Bokaal ’16 hengsten/ruinen Mees van Rijnwoude. Foto: Johanna Faber

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s