Kampioenen 2016/2017

De finale van de FTC is op vrijdag 13 januari verreden in het WTC Expo te Leeuwarden tijdens de KFPS Hengstenkeuring. Na wat opstartproblemen is de finale bijzonder goed verlopen en hebben wij mooie kampioenen kunnen huldigen.

De winnaars bij de hengsten/ruinen is de hengst Redbad fan Egypte (Tjalbert x Anton) gereden door Martha van der Meulen. Deze hengst toonde een mooie constante verrichting met veel controle, balans en tact in alle drie de basisgangen. Op de tweede plaats eindigde Rob van de Demrostables (Tsjalle x Gjalt) onder Demi van Nuys en derde werd Laura Zwart met Quirein van ’t Glinde Peerd (Maurus x Dries).

De winnares bij de merries is Silke van de Breesteeg (Wimer x Olof) gereden door Dennis Ausma. Deze drachtige stermerrie toonde veel natuurlijke balans en souplesse. Tweede werd Setske van Oostenburg (Tsjalle x Beart) met Ingeborg Klooster in het zadel en Marsja de Vries-Dijkman stuurde Rasja V (Beart x Mintse) naar de derde plek.

Fokkers/eigenaren van harte gefeliciteerd!

De volledige uitslag is te vinden op de pagina ‘Uitslagen’.

Foto links: Redbad fan Egypte met fokker/eigenaar M. Bartholomeus
Foto rechts: Silke van de Breesteeg met eigenaar W.E Lokhorst

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s