Startlijst & mededelingen halve finale

Aanstaande zaterdag staat de halve finale van de FTC gepland in Siegerswoude. Uiteraard houden we de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten. Uiterlijk donderdagavond besluiten we over een eventuele afgelasting. Geen bericht is goed bericht en dan zien we jullie allemaal graag a.s. zaterdag!

De definitieve startlijst vinden jullie hier: https://friesiantalentcup.com/de-competitie/startlijsten/ 

Nog een aantal huishoudelijke mededelingen:

Er is net aan voldoende parkeergelegenheid bij de Mersken. Dit houdt in dat we een langere pauze hebben ingepland tussen de rubriek merries en hengsten/ruinen, zodat er op het parkeerterrein ruimte gemaakt kan worden voor de deelnemers aan deze laatste rubriek. Verder verzoeken wij toeschouwers te parkeren langs de weg, dus NIET op het terrein.

Inrijden kan direct naast de ring. Uitstappen kan enkel in de buitenbak of in de longeercirkel gebeuren. In tegenstelling tot de selectiedagen wordt er nu niet direct een uitleg of toelichting gegeven. Pas tijdens de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt welke combinaties verwacht worden in Leeuwarden.
Succes met de laatste voorbereidingen en tot zaterdag bij Stal de Mersken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s