Finalisten bekend

Geslaagde halve finale zorgt voor 16 uitstekende finalisten!

Na een gezellige en druk bezochte halve finale gisteren, bij co-hoofdsponsor Stal de Mersken in Siegerswoude, kunnen de beste 8 combinaties per rubriek zich gereedmaken voor de spannende finale van de Friesian Talent Cup 2017/2018! De finale vindt plaats tijdens het grootste evenement van het Friese paard, de KFPS Hengstenkeuring!

De finale van de FTC is tijdens dit 3-daagse evenement ingepland op vrijdag 12 januari 2018. De finale begint om 09.30 uur. Verdere instructies/startlijsten zullen tijdig worden gecommuniceerd.

Iedere finalist heeft gisteren een envelop ontvangen met daarin een ticket (kaart) en 2 polsbandjes (voor ruiter/amazone en groom). Deze bandjes geven recht op toegang voor het gehele dagprogramma van de vrijdag.

Voor de finalisten zijn er vóór en tijdens de finale stallen gereserveerd. Na afloop van de finale worden deze stallen gebruikt voor andere paarden, dus het is niet de bedoeling dat de paarden na afloop van de finale daar gestald kunnen blijven.

Voor zover het eerste bericht over de finale, meer informatie volgt!

Iedereen fijne feestdagen gewenst en graag tot ziens in het nieuwe jaar met de finale!

De uitslag van de halve finale is hier te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s