Even voorstellen & bedanken!

Even voorstellen & bedanken!

Tijdens de hengstenkeuring maakte wij bekend dat de organisatie van de Friesian Talent Cup besloot te stoppen. Sabien Zwaga, Wendy van der Veen en Danielle Van Vliet hebben zich de afgelopen jaren met hart en ziel voor de Friesian Talent Cup ingezet; waarvoor veel dank!

Inmiddels heeft zich een nieuw bestuur gevormd en kan de competitie voor 3,5 jarige Friese paarden met dressuuraanleg, ook de komende jaren weer plaatsvinden! Het nieuwe bestuur bestaat uit Gerarda van Harten, Jenske van Drunen en Frederieke Verhaar. Zij gaan ervoor zorgen dat de FTC verder wordt voort gezet. Zij stellen zich aan jullie voor:

Gerarda komt uit Lunteren en is vanaf een jaar of 12 begonnen met vakantiewerk bij Stoeterij Groenestein in Lunteren. Later is zij fulltime in de paarden gegaan bij Stal van de Meikade. Zij is nu werkzaam in een ruitersportzaak, heeft wat Friezen thuis en in de opfok staan, en doet de in- en verkoop van Friese paarden voor klanten. Gerarda: “De Friesian Talent Cup vind ik een hele mooie competitie voor jonge paarden om ze te zien ontwikkelen en groeien. Op naar een sportief jaar!”

Jenske komt uit Gouderak en heeft samen met haar man en zijn familie een pensionstal aan huis en fokt kleinschalig Friese paarden. Hun doel is om sterke Friese paarden te fokken die flexibel inzetbaar zijn. Jenske: “De FTC zie ik als een competitie om de kwaliteiten van het jonge Friese paard te ontdekken. Ik kijk in ieder geval uit naar komend seizoen!”

Frederieke komt uit Zeddam heeft sinds een aantal jaren een prettige samenwerking met Stal van de Waaldijk in Bemmel. Samen leiden zij kwaliteitsvolle Friezen op voor de sport en verkoop. De weekenden besteedt zij zowel in de ring als ernaast, in het juryhokje als KNHS dressuurjurylid. Frederieke: “De FTC is een mooie competitie om de aanleg en het talent van jonge Friezen te ontdekken. Een mooie start van hun sportcarrière waarbij de ontwikkeling die zij in korte tijd doormaken prachtig is om te zien. Ik kijk er naar uit om de komende tijd mijn steentje hieraan bij te dragen!”

Sabien, Wendy en Daniëlle: hartstikke bedankt voor jullie tomeloze inzet de afgelopen jaren!
Gerarda, Jenske en Frederieke: heel veel succes en plezier de komende tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s