Nieuwe juryleden 2020/2021

Even voorstellen: nieuwe juryleden 2020/2021 🤝!

Wij zijn verheugd om onze twee nieuwe juryleden voor de Friesian Talent Cup 2020/2021 aan jullie voor te stellen: Dennis Ausma en Femke Beljon! Zij stellen zich aan jullie voor:

👉 Dennis Ausma
Dennis houdt zich dagelijks op zijn stal in Lunteren bezig met het opleiden van paarden tot Grand Prix-niveau. Hij geeft veel lessen tot het hoogste niveau en begeleidt jong talent van Gelderland, maar ook junioren en Young Riders internationaal. Dennis: “Ik vind het super leuk om jonge paarden te zien ontwikkelen door een goede manier van training. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze editie van de Friesian Talent Cup. Ik heb in 2016 de cup gewonnen met merrie Silke van de Meikade en vind het hierdoor ook erg leuk om nu als jury deel te mogen nemen. Ik hoop dat de paarden fijn voorgesteld worden op een zo’n natuurlijk mogelijke manier.”

👉 Femke Beljon
Femke runt een kleinschalige dressuurstal in Raalte. Zij fokt jaarlijks 1 KWPN-veulentje, geeft veel les, traint paarden van zadelmak t/m Grand Prix-niveau en doet regelmatig wat handel en bemiddeling. Femke: “Dit jaar heb ik de eer om als jurylid te fungeren bij de Friesian Talent Cup. Ik heb de laatste jaren wat ervaring opgedaan met Friezen als gastruiter bij de Pavo Fryso Bokaal en tijdens het verrichtingsonderzoek. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik meteen enthousiast was toen ik gevraagd werd voor de Friesian Talent Cup! Ik denk dat het als amazone en als coach altijd goed is om je oog te trainen, in deze competitie gaan we natuurlijk veel verschillende paarden en ruiters/amazones zien. Daarnaast vind ik de sfeer en de show om het Friese paard heen erg leuk en ik ben heel benieuwd wat de Friesian Talent Cup ons dit jaar gaat brengen. Ik heb er in ieder geval zin in!”

Als organisatie kijken wij er naar uit om deze editie met Dennis en Femke samen te werken!

Op de foto’s: Dennis Ausma op Silke van de Meikade (v. Wimer 461) tijdens de FTC-finale 2016/2017 en Femke Beljon op Oukje van ’t Hiem (v. Tsjalle 454) tijdens de Pavo Phryso-finale in 2017. 📸 Ingrid Truijens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s