Inschrijving bijna geopend!

Nog heel even, voordat het mogelijk is je in te schrijven voor de Friesian Talent Cup! Vanavond om 00.00 uur start de inschrijving via MijnKFPS!

Vorige week zijn de belangrijkste zaken m.b.t. inschrijven reeds aangegeven. Ervaring leert echter dat de selectiedag(en) waar jij je voor wilt inschrijven snel vol is. We hebben het aantal inschrijvingen opgehoogd van 50 naar 60 combinaties per selectiedag, maar we kunnen ons voorstellen dat ook bij deze aantallen de selectiedagen snel vol zullen zijn.

Ben je te laat met inschrijven en is de gewenste selectiedag vol? Geen nood! Ervaring leert dat veel eigenaren hun paard aanmelden, en pas later besluiten daadwerkelijk te gaan starten. Er is dus een reële kans dat er weer startplaatsen beschikbaar komen. Om alsnog in aanmerking te komen voor een startplaats is het mogelijk je aan te melden voor de wachtlijst. Zodra er een plek beschikbaar is, zullen we contact met je opnemen en is de inschrijving definitief. Het inschrijfgeld is vanaf dat moment verschuldigd.

Om op de wachtlijst te komen geldt dezelfde voorwaarde, dat het paard op naam van de huidige eigenaar dient te staan. Stuur vervolgens een e-mail naar: info@friesiantalentcup.com met de volgende gegevens:

– Gewenste selectiedag (Balkbrug, Sint Nicolaasga of Lunteren)
– Registratienummer paard (beginnend met de cijfers 2017)
– Naam paard- Naam ruiter/amazone
– Naam eigenaar

Wij houden achter de schermen de wachtlijst bij en nemen contact met je op zodra er een plek beschikbaar is. Graag bovenstaande gegevens compleet aanleveren, zodat we de gegevens door kunnen geven aan het KFPS, en ook wij de juiste gegevens ontvangen van het paard en de factuur voor het inschrijfgeld naar de eigenaar gestuurd kan worden. Veel succes met de voorbereidingen en we zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s