Mogelijkheid 4e selectiedag

Aangezien de 3 selectiedagen binnen een razend tempo vol zaten, krijgen we regelmatig de vraag of er een 4e selectiedag toegevoegd wordt.Vanuit het bestuur hebben we in de aanloop naar de 2020-2021 editie voorbereidingen getroffen voor een 4e selectiedag. Echter, het aantal combinaties op de wachtlijst is nu (nog) niet dusdanig dat we besluiten deze nu al open te zetten.Zodra het aantal deelnemers op de wachtlijst voldoende is, zullen we deze 4e dag open zetten en jullie hierover informeren.Ervaring uit het verleden is namelijk dat ook veel deelnemers zich t.z.t. weer afmelden, waardoor een 4e dag niet direct noodzakelijk is.Het is een lastige afweging die we moeten nemen, en we willen daarom aan de deelnemers vragen die zich nog niet hebben aangemeld, maar wel overtuigd zijn mee te willen doen, te mailen naar: info@friesiantalentcup.com en zich aan te melden voor de wachtlijst.Hoe eerder we hier een goed beeld van hebben, des te eerder kunnen we de 4e selectiedag toevoegen.

Daarnaast kunnen we ook melden dat alle selectiedagen en halve finale te volgen zullen zijn via livestream!Dankzij onze sponsor RecuPbat is het mogelijk de deelnemers vanuit de hele wereld te volgen! Na afloop zullen we de films op Youtube plaatsen, zodat de beelden ook terug te zien zijn. Meer nieuws over de finale volgt snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s