Informatie

Friesian Talent Cup: Dé competitie voor driejarige Friese paarden met dressuuraanleg.

In 2015 is het bekende concept, een competitie voor driejarige Friese paarden, een nieuwe weg ingeslagen onder de naam Friesian Talent Cup. 

Het bestuur bestaat uit Wendy van der Veen (voorzitter) en algemeen bestuursleden Gerarda van Harten, Jenske van Drunen en Frederieke Verhaar. Met (operationele) ondersteuning van het KFPS is dit bestuur verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering. De Friesian Talent Cup is dus géén onderdeel van het KFPS.

Het concept ziet er als volgt uit:

Verspreid door het land worden een drietal selectiedagen georganiseerd. Per selectiedag is ruimte voor max. 60 combinaties. Aanmelden kan via de website van het KFPS, op de zelfde manier als wanneer u een paard voor een keuring aanmeldt.

Tijdens de selectiedagen kunnen combinaties aangewezen worden voor de halve finale, welke in december plaatsvindt. Meer hierover kunt u lezen in het reglement.

Tijdens de halve finale worden de 8 beste combinaties per rubriek geselecteerd voor de finale. De finale vindt plaats tijdens het grootste evenement voor Friese paarden liefhebbers, namelijk de KFPS Hengstenkeuring in het WTC Expo in Leeuwarden.

Na de finale worden de top 3 combinaties van beide rubrieken gehuldigd en worden de kampioenen bekend gemaakt.

Meer informatie over inschrijven, selectiedagen en -locaties, wordt tijdig bekend gemaakt via onze website. Ook kunt u ons volgen via onze Facebookpagina.

Heeft u vragen over de Friesian Talent Cup, dan kunt u contact met ons opnemen via info@friesiantalentcup.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s