Selecties FTC online

FTC editie 2020/2021 gaat door!

Het bestuur heeft, na overleg met de jury, besloten de Friesian Talent Cup editie 2020/2021 door te laten gaan!

Dat het in een aangepaste vorm plaats gaat vinden, moge duidelijk zijn. Met de huidige ontwikkelingen aangaande het coronavirus, en de maatregelen die daarvoor gelden, hebben we besloten alle 4 selectiedagen online te laten plaatsvinden.

Wat houdt dit, online, in?

Alle deelnemers dienen een video in te sturen van de proef, welke op de aangegeven selectiedata door de jury zal worden beoordeeld.De richtlijnen, proef, oefenvideo van de proef en aanleverdata volgen z.s.m., daar wordt nu hard aan gewerkt.

Alle inschrijvingen blijven staan zoals door de deelnemers is aangemeld. Oftewel: Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de selectiedag in Balkbrug op 7 november, zullen als eerste de video moeten insturen. Schuiven naar een latere datum is niet mogelijk, dit i.v.m. de tijd die de jury ook nodig heeft voor de beoordeling van de video’s (+/- 240 video’s in totaal).

We hopen dat de halve finale en finale wél “live” kunnen plaatsvinden, maar ook dan zullen we afhankelijk zijn van de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

We hopen met de online selectieronde toch aan de enorme vraag en belangstelling te kunnen voldoen, en hopen jullie live te kunnen zien met een evt. vervolgronde. Daarnaast willen wij onze verantwoordelijkheid nemen door met deze online selectieronde het aantal reisbewegingen binnen Nederland te verminderen, iets wat op dit moment hard nodig is voor de bestrijding van het Corona virus.

Voor vragen kun je ons bereiken via de mail (info@friesiantalentcup.com)

Bestuur FTC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s