Finalisten 2021/2022 bekend!

FINALISTEN 2021/2022 BEKEND!

Alle video’s van de halve finalisten zijn door jury Dennis Ausma en gastjury Joyce Haaijer bekeken en daarmee zijn de finalisten voor 2021/2022 bekend! 

Dennis: “Het was fijn om te zien dat veel paarden echt duidelijk vooruitgang hebben geboekt. Ze werden over het algemeen keurig voorgesteld. Het was prettig dat we de paarden tijdens de selectiedagen al live hebben gezien. Tijdens deze halve finale lag de lat natuurlijk weer wat hoger en verwachtte we wel een positieve progressie. Een aantal paarden maakten tijdens de selectiedagen meer indruk, en kwamen tijdens deze presentatie minder tot hun recht.” Joyce: “Het blijven natuurlijk momentopnames, en vooral bij jonge dieren kunnen de verrichtingen dan nog wel eens verschillen. Wat opviel is dat de paarden soms wat minder proefgericht voorgesteld mochten worden, maar meer gefocust op het optimaal tonen van het talent van het paard. De resultaten waren hierdoor soms wat wisselend, maar de finalisten sprongen er wel echt duidelijk uit!” 

Finalisten, van harte gefeliciteerd!! Jullie ontvangen een mail met verdere instructies voor het verrijden van de finaleproef tijdens de KFPS-hengstenkeuring. 

De video’s van alle deelnemers zijn te bekijken via ons YouTube-kanaal. Bekijk hier de video’s van de merries. Bekijk hier de video’s van de hengsten en ruinen.
De uitslag van de overige deelnemers is te bekijken op deze pagina.

Voor alle andere deelnemers is het mogelijk om het protocol met feedback via de mail op te vragen: info@friesiantalentcup.com. Deze worden begin volgende week verstuurd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s